Nytt år, nya tag

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Som rubriken säger, nytt år, nya tag. Jag känner att 2018 kommer att bli det bästa året. På alla fronter. Hälsomässigt, professionellt och privat. Jag har massa energi och är så taggad nu. Jag går helt och hållet in i ett hälso-läge, minst fram till sommaren 🙂

Vill ni hänga på är ni välkomna. Detta är mina mål:

  • Gå ner 5 kg i vikt fram till sommaren
  • Bli starkare i kroppen (Ge järnet på gymmet)
  • Äta hälsosammare och grönare
  • Ta mig tid att dela detta med er

Vilka är dina mål? Skriv gärna ner dessa i kommentarsfältet så kan även jag ta del av dem och vi kan stötta varandra 🙂

Nu skyndar jag mig iväg till gymmet, försöker titta in till er snart igen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Varukorg
Rulla till toppen