Erbjudande!

Lepigen ® Maxburn

898.00 kr 699.00 kr

Vårt mest aggressiva paket med Lepigen Superstrong och Lepigen F1-Fatburning Booster som kombinerat kan hjälpa dig att nå dina mål!

25% rabatt om du köper 2 eller fler Maxburn vid samma tillfälle!

Artikelnr: 110005 Kategori:

Beskrivning

Nu är det dags att komma i form! Vi har satt ihop ett aggressivt paket för dig som verkligen vill komma igång och det till ett kanonpris! Du får allt nedan för att nå bästa resultat med din viktminskning:

Dosering Lepigen Maxburn:
Tag 1 kapsel F1 Fatburning Booster med ett glas vatten på morgonen på fastande mage. Max 1 kapsel per dag.
Tag 1 tablett Lepigen Superstrong med ett glas vatten på morgonen på fastande mage. Max 1 tablett per dag.

Lepigen Superstrong
En av våra men troligtvis också Sveriges mest populära produkter inom viktminskning och fettförbränning med över 100 000 kunder. Vi tillverkar våra produkter i Sverige för maximal trygghet och kvalitet.
Läs mer här

F1 Fatburning Booster
F1 innehåller rent arginin som benämns L-arginin. L-formen indikerar att aminosyran förekommer i fri form. Rena så kallade arginintillskott används idag till största delen i samband med träning. Forskning har gjorts och görs kontinuerligt för att kontrollera hur tillskott av L-arginin kan påverka träningsprestationen. I en studie* där 15 friska individer deltog studerade man den direkta effekten av ett tillskott med L-arginin. Testpersonerna lämnade ett blodprov före testet och fick sedan 6 gram L-arginin alternativt lika stor mängd placebo dvs verkningslösa ämnen. Därefter togs blodprov igen vid fyra tillfällen vid aktivitet. Blodproven visade att de som intog L-arginin fick en högre blodvolym i musklerna än de som fått placebo och att de presterade bättre än innan.

*Referens: Acute l-arginine supplementation increases muscle blood volume but not strength performance. Alvares, Conte, Paschoalin, Silva, Meirelles, Bhambhani, Gomes. 2012.

Det andra ämnet i F1 är L-Ornithine som är ett bastillskott av aminosyran L-Ornitin. Det används ofta inom träning för att främja produktionen av tillväxthormon. L-Ornitin är en så kallad icke essentiell aminosyra som har en förmåga att frigöra HGH-hormoner. Sett fysiologiskt så stimulerar L-Ornitin det centrala nervsystemet.

Innehåll per en kapsel:
L-arginine HCL 400 mg
L-ornithine HCL 300 mg

Hjälpmedel/övrigt innehåll: Kapselskal av gelatin, vegetabiliskt magnesiumstearat.

Förpackning: 90 kapslar

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

 

Allt detta till det förmånliga priset 699 kr (ord. 898 kr)

Mer information

Vikt 138 g
Lepigen Superstrong

Innehåll per dagsdos 1 tablett 40 mg
Hjälpmedel : Isomalt, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

F1 Fatburning Booster

Innehåll per dagsdos 1 kapsel:
L-arginine HCL: 400 mg
L-ornithine HCL: 300 mg
Hjälpmedel: Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Leveranstid

2-5 dagar

Förpackning

90 kapslar + 90 tabletter

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Logga in

Continue as a Guest