Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Lepigen ® X-Strong

(94 kundrecensioner)

495.00 kr

Prova vår bästsäljare som sålts i över 300 000 exemplar bara i Sverige. Tillverkad i svensk fabrik för din maximala trygghet och högsta kvalitet. Ett bra bantningspiller helt enkelt!

25% rabatt om du köper 2 eller fler Lepigen ® X-Strong vid samma tillfälle!

EAN: N/A Artikelnr: 110001 Kategori:

Beskrivning

Lepigen X-Strong 
Lepigen X-Strong är vår populäraste produkt som sålts i över 300 000 exemplar sedan 2002. Produkten är tillverkad i Sverige för säkerställande av högsta kvalitet och trygghet med bra innehåll och effekt som fokusområden. Den innehåller extrakt av hallonketon, grönt te, ginseng, svartpeppar och cayennepeppar.

Hallonketon
Finns naturligt i hallon och ger bäret dess speciella lukt. Som kosttillskott fick hallonketon sitt genomslag bland kändiseliten i Hollywood som är kända för sina strikta dieter. Ryktet spred sig snabbt till Europa och det har gjorts flera intressanta studier på det av kändiseliten hyllade ämnet. Hittills har forskningen enbart gjorts på djur men den har delvis varit framgångsrik. Man har undersökt om hallonketoner kan jämföras med våra kroppsegna ketoner. Ketoner frigörs vanligtvis i ett fastetillstånd som kännetecknas av intag av kost med lågt kolhydratinnehåll. Levern frisätter i detta fall ketonkroppar som signaler till kroppen att använda fettreserverna som bränsle då glukosnivåerna är obefintligt låga. Detta anses vara en helt naturlig process i vår ämnesomsättning.

Studier* har påvisat att hallonketoner verkar öka utsöndringen av adiponectin. På så vis kan kroppen tillägna sig liknande signaler som vid en ketonutsöndring med skillnaden att vi inte behöver befinna oss i en fasta baserad på lågkolhydratkost. Hittills har inga biverkningar av hallonketon rapporterats.

*Referens: Eight weeks of supplementation with a multi-ingredient weight loss product enhances body composition, reduces hip and waist girth, and increases energy levels in overweight men and women. Lopez HL , Ziegenfuss TN, Hofheins JE, Habowski SM, Arent SM, Weir JP, Ferrando AA. 19/4 2013.
Raspberry ketone increases both lipolysis and fatty acid oxidation in 3T3-L1 adipocytes. Park KS, October 2010.
Anti-obese action of raspberry ketone. Morimoto C, Satoh Y, Hara M, Inoue S, Tsujita T, Okuda H, May 2005.

Grönt te
Liksom kaffe, innehåller te koffein som verkar uppiggande. Man brukar säga att en kopp te innehåller ungefär hälften så mycket koffein som en kopp kaffe. Koffein kan exempelvis hjälpa till under dieter. Man orkar mer när man känner sig pigg trots att man inte fått i sig tillräckligt med kalorier. Med koffein i kroppen kan det kännas mindre jobbigt att träna under en viss intensitet än utan koffein. Vidare så verkar koffein göra fett från fettväven mer tillgänglig för förbränning vilket kan vara positivt vid ren lågintensiv träning exempelvis en power walk på morgonkvisten. Teanin är en aminosyra som återfinns i teblad och verkar kunna minska vissa bieffekter av koffein. Den sägs även hjälpa mot vardagsstress som tyvärr är närvarande i de flestas av våra liv. EGCG eller Epigallocatechin gallate är ett av teets många katekiner, antioxidantgrupp. Vissa studier visar att EGCG samt eventuellt andra ämnen i grönt te hjälper till att förhindra nedbrytandet av adrenalin och noradrenalin i kroppen vilka i sin tur eventuellt kan öka leverns fettomsättning samt mitokondriernas energiförbrukning. Grönt te innehåller även en rad andra ämnen som kan ha olika hälsoeffekter samt fungera som antioxidanter exempelvis olika polyfenoler, klorofyll med mera. Det finns dock inte tillräckligt med studier i dagsläget för att kunna säga något med säkerhet mer än att de gör någonting.

Ginseng
Ginseng är en rot som i tusentals år har använts i delar av Asien som stimulerande medel vid trötthet. Det asiatiska namnet för ginseng är Panax ginseng. Den aktiva substansen i ginseng är ginsenosid.

Vissa studier* tyder på att, förutom att ginseng kan ha en uppiggande effekt, även skulle kunna bidra till en bättre fysisk prestation. I en studie undersökte man om en singeldos på 1350 mg av notoginseng, samma vetenskapliga släkte som Panax ginseng, kunde öka syreupptagningsförmågan, uthålligheten och medelblodtrycket. 29 otränade vuxna personer i åldrarna 20-35 år valdes slumpmässigt ut och delades in i en testgrupp bestående av 13 personer, samt en kontrollgrupp bestående av16 personer. Testgruppen fick under 30 dagar inta ett tillskott på 1350 mg notoginseng per dag, medan kontrollgruppen fick placebo dvs verkningslösa piller. Mätningar utfördes både innan och efter testperioden. Resultaten ansågs vara intresseväckande då testgruppen hade en betydande förbättrad uthållighet i samma veva som det maximala medelblodtrycket hade sänkts. Enligt den här studien kunde alltså tillskott med ginseng bidra till en förbättrat fysisk prestation.

*Referens: Reay JL, Kennedy DO, Scholey AB. Single doses of Panax ginseng (G115) reduce blood glucose levels and improve cognitive performance during sustained mental activity.J Psychopharmacol 2005 Jul;19(4):357-65.

Piperin 
Piperin är en alkaloid som ger svartpeppar, Piper nigrum, sin starka och bränannde smak. Piperinets primära värde är dess förmåga att förbättra biotillgängligheten hos vissa andra vitaminer och mineraler. Detta undersöks fortfarande men piperin har blivit känt för att hämma enzymerna P-glykoprotein och CYP3A4 hos människor som äter det. Dessa enzymer är bland annat involverade i metabolism och transport av olika metaboliter.

Capsicum annuum
Cayennepeppar har använts i tusentals år i Central- och Sydamerika och är ett samlingsnamn för en grupp inom arten spansk peppar, Capsicum annuum. I en studie* har det visats att den kan öka temperaturen och syresättning samt vara svettdrivande och öka fettförbränningen.

*Referens: Biological Activities of Red Pepper (Capsicum annuum) and Its Pungent Principle Capsaicin: A Review. Srinivasan K 3/7 2016.

Dosering:
Tag 1 kapsel med ett glas vatten 2 gånger per dag, cirka 30-40 min före måltid. Max 2 kapslar per dag. Bör ej intas efter kl 19 och du bör vänta minst 5 timmar mellan varje intag av Lepigen X-Strong.

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

Ytterligare information

Vikt 85 g
Lepigen X-Strong

Innehåll per kapsel samt per dagsdos 2 kapslar:
Hallonketon extrakt 140 mg en kapsel samt 280 mg 2 kapslar
Grönt te extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Ginseng extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Piperin extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar
Capsicum annuum extrakt 125 mg en kapsel samt 250 mg 2 kapslar

Hjälpmedel

Gelatin, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Förpackning

90 kapslar

Leveranstid

2-5 dagar

Share your thoughts!

4.12 out of 5 stars

94 reviews

Let us know what you think...

50 reviews with a 5-star rating

 1. Amanda – Överlycklig tjej

  Åhh jag har varit så himla nervös och börja med dessa, har verkligen googlat fram och tillbaka. Vissa säger si medan andra säger så. Eftersom jag är en tjej som brukar träna så är inte träningen mitt problem, utan det är maten och det är där jag har sett mest resultat. Förr kunde jag äta 6 mackor till frukost, 3 ägg och flingor. Efter det tog jag även choklad. Ibland kunde jag bara börja gråta efteråt och ifrågasätta mig själv vad jag håller på med, jag mår ju dåligt av det men jag var konstant hungrig. Magen ville ha mat och jag var sötsugen HELA tiden, speciellt när jag pluggar. Jag kunde inte plugga utan att äta choklad. Men nu blir jag mätt av två knäckebröd eller en skål med flingor och man märker verkligen skillnaden på maten.
  Förutom maten känner jag mig mycket piggare och vill bara träna hela tiden, testa på nya pass och den positiva inställningen i hjärnan som säger ”DU KAN DETTA AMANDA, DU KLARAR AV DET”. Jag har inte tagit produkten mer än 1 och 1/2 vecka men jag känner mig redan snyggare! Magen är platt, nu är det bara låren som också ska bli snygga så är jag redo för sommaren. TACK!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. Anni (verifierad ägare)

  Jag köpte dessa tabletterna och man ska ta 3st/dag men jag tog enbart en på morgonen i samband med frukost.
  Är absolut ingen aktiv person mer än vardagspromenader ca 30min/dag..
  Äter absolut inte nyttig mat och på kvällar helger kan man frossa i både läsk och snacks..
  Men jag gick ner 14kg på knappt 2mån..
  Är ingen överviktig person heller utan är 168cm lång och väger nu 60kg 🙂
  REKOMMENDERAS VERKLIGEN 🙂

  Mvh/ Anni

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. Alexandra svensson

  Jag har alltid tränat väldigt mycket och har en förmåga att skadda mig (håller på med hästar) jag testade lepigen i sommras för att jag ville se lite fit ut på stranden efter en tids skadda som gjorde att ag inte kunde träna, åt som vanligt (äter inte spec nyttigt) och gick ner 6,5 kg utan att ändra något! blev sparkad i huvudet av en av unghästarna så har inte kunnat tränna på ett tag men nu har jag köpt lepigen x strong och f1 och hoppas på 10 kilo på fem veckor, vilket jag inte tror är något problem 😀 återkommer med resultatet!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 4. Mia

  Jag åt Lepigen förra året visserligen men jag gick ner 14 kg på knappt 3 månader utan att ändra min livsstil något direkt. Jag tänker beställa detta snart igen =).
  Jag blev mycket piggare och mådde så mycket bättre.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 5. Bella

  Hej jag börja idag med lapigen, e de bara jag som får en äcklig eftersmak i munnen? När jag rApar kommer lukten upp ät de normAlt?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 6. Beni

  Undrar hur ni lyckas och inte gå ner i vikt.Jag har ättit lepigen i 10 dagar och gått 40min. varje dag samt ändrat kosten någorlunda och jag har gått ner 5kg.Jag är ändå inte jätteöverviktig.lite biverkningar känner jag samt att jag har svårt att sova på kvällen då jag är allt för pigg.Jag vet inte om lepigen är farligt för kroppen men därimot vet jag att med hjälp av dem så rasar man i vikt,men det är du som får göra jobbet!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 7. Elin

  Idag är det den andra dagen jag testar tabletterna och jag ljuger inte om att vakna ca 2 timmar innan klockan ringer och att vara sten hungrig. Men vi här hemma tror det handlar om att detta Lepigen är så starkt att direkt etfer bara någora timmat börjar den göra nytta i kroppen. Och då förbränns så mke samtidigt så man få fösöka äta 5 -6 ggr om dagen 3 fasta mål som frukost, lunch och middag och sen tre mellan mål i mellan te,x en frukt eller en macka. Viktigt att man inte blir frål hungrig för så äter man bara mer och går upp ist. Och rör också på er jag känner mig piggare, har lite yrsel låte då och då och känner hur den skriker i magen ” Nu händer det grejer” vet att de bara gått 2 dagar men jag har fan aldrig kännt att tabletter gör sån stor värkan i kroppen på så kort tid. Släpper nog snart och kilona rullar ner. Synd att det ska vára dyrt med något som många människor behöver gå ner i vikt! 🙁

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 8. Sandra Nyberg

  Jag har ätit lepigen i 3 dagar nu, jag märker ju verkligen att jag blir pigg som fan & att hungen försvinner. Men frågan är nu till er som äter det och går ner i vikt mycket av det.. vad äter ni? hur motionerar ni? Osv.. hur lever ni helt enkelt när ni går ner så mycket i vikt?

  Maila gärna mig! SandraJosephine@live.se

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 9. En logisk människa

  ”Fungerade inte! Recension av Lena Käll Betyg

  Har testat Lepigen X-strong + Fatburning booster i 2 dagar UTAN MINSTA RESULTAT!! Vilket lurendrejeri alltså!!!! 1000:- bortkastade som jag kunde haft mycket mera nytta av 🙁 har kört nu i 2 dagar utan resultat och jag tänker inte fortsätta. Känner mig bara mindre hungrig det är allt. (Skrevs den 2010-03-07)”

  Vad tänker man då? SJÄLVKLART händer ingenting efter 2 dagar. Om man köper något för 1000:- så borde man väl använda upp allt åtminstone? Ger man upp efter 2 dagar så får man fan skylla sig själv att man är missnöjd med sig själv, för då är man ju för korkad för att göra något åt saken.

  Detta är för övrigt min andra dag med Lepigen och jag känner redan hur det funkar. Jag äter gröt till frukost, olika sorters sallad till lunch, frukt till mellanmål och sedan en ”vanlig” middag (försöker dock få med så mycket grönsaker som möjligt. För mig är det en bra och hållbar kost som kan ge en viktnedgång sakta men SÄKERT.

  Alla måste hitta sina egna sätt, men ge för guds skull inte upp efter TVÅ ynka dagar.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 10. Camilla

  Har nu kört i Viktpaketet, Omega 3 och Lepigen måltidsersättning i 10 veckor och gått ner 17 kilo. Jag säger bara WOW vilken skillnad. Mina lår och mage är små igen har nu bara 2-3 kilo kvar och ska beställa en ny omgång nästa vecka igen.

  Är så himla glad har inte kört någon mega träning hade jag gjort det hade det säkert gått dubbelt så snabbt. Måltidsersättningen är jordgubb och smakar bra!

  REKOMMENDERAS STARKT TILL ALLA SOM VILL GÅ NER I VIKT!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 11. sussi

  jag har börjat ta tabbleten från 7 dagar sen o har gåt ner 5 kilo jag är jätte glad

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 12. Johanna Jämtin

  Förstår inte dem som klagar på produkten och inte går ner i vikt hur kan ni inte lyckas?

  Jag har inte gjort någonting annat än att äta Lepigen X-Strong i 3 månader och gått ner 7 kilo. Jag går ut 2 ggr per dag med hundarna och 3-4 gånger per dag. Får mer energi och känner mig mätt.

  Jag får inte några biverkningar och har ytterligare 7 kilo att gå ner men vill gå ner lite ner snabbare någon som har några tips?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 13. Zandra

  Jag vill bara säga att jag är super nöjd med Lepigen. Jag började med dem för ca en vecka sedan, 27/4 och idag är det den 3/5 och har gått ner två kilo. Jag har rört på mig, ätit nyttigt, undvikit pasta och potatis. Men ändå har jag ätit lite godis, glass, druckigt cola. Men om jag inte hade ätit de onyttiga så hade jag troligtvis tappat mer, men det jag vill komma till är att det funkar, även om man äter onyttigt ibland.
  Jag börjar alltid dagen med 30 gram k-special och en knäckemacka.. Och kapsel såklart. 🙂 Underbart. sedan äter jag alltid något som har sallad till. Tex kycklingsallad. 🙂
  Lepigen funkar. Och längtar efter mer resultat. Kanske att man ser bra ut till studenten 😀

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 14. Matexperten (verifierad ägare)

  Till alla som de ”inte funkar” för … om ni är överviktiga beror detta oftast på slarv och lathet. Med eller utan piller, ni MÅSTE röra på er !!!

  Ska ni gå ner 15 kg på 1 månad så är det powerwalk 1 timma på morgonen innan frukost, sen FRUKOST … det är ett måste, annars ställer kroppen in sig på svält och håller kvar allt fett. Sedan måste ni kicka igång kroppen med träning MINST 3 gånger i veckan á 1 timma förutom powerwalken VARJE dag, helst på morgonen.
  Ät fett, nyttigt fett, det är det enda som kan frigöra det smutsiga fettet ni proppat i er och blivit feta av.
  INGA lightprodukter, de innehåller också massa skit. Oftast räcker det att plocka bort småätandet. MEN ät var 3:e timma annars slutar kroppen förbränna. Frukost, lunch, middag och där i mellan tex sallad, knäckebröd, frukt, torkad frukt (päron e godast torkade), nötter …

  När jag blev vegan gick jag ner 6 kg första veckan (jag är inte överviktig) bara för att kroppen rensade ut alla slaggprodukter efter köttet. Mjölkprodukter gör att man blir svullen. Börja med att byt ut grädde till havregrädde tex. Stek grönsaker till alla måltider och ta mindre kött om du verkligen vill ha det.

  Tro inte att ni kan ligga hemma och kolla på Dr Phil och gå ner i vikt, det är ju lågbegåvat att ens tro det.

  Detta piller som alla sina föregångare gör en piggare och boostar förbränningen, jobbet får ni ju göra själva. Sedan är det viktigaste ju inte att det ska synas på vågen, muskler väger mer än fett. Fattar ni ärligt talat inte att när ni förlorar i omfång är det en vinst, INGEN besvikelse. Vågen har INGEN betydelse, utan hur man ser ut.

  Lycka till …

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 15. Leila Ghasemi (verifierad ägare)

  Fungerar verkiligen bra för mig, utan att banta bara trännar 1timme om dagen och undviker sötvanor och gick ner ett kilo per vecka!!!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 16. Samantha

  till alla som inte märker något resultat!

  – Ät alltid frukost, det är viktigt att få i sig något så att kroppen startar fettförbränningen.
  – ta alltid tabletterna minst 30 minuter innan måltid – för absolut bästa resultat!!!
  – testa att motionera lite oftare. tex, om du tidigare tränat en gång i veckan så testa att träna två gånger i veckan.
  – för er som äter mycket kolhydrater, testa CARBBLOCKER, väldigt bra.
  – till sist: viktminskning fungerar inte på så sätt att om man går ner 5 kilo på två veckor så går man ner lite, lite vare dag. nej! man kan väga lika mycket som vanligt efter en vecka trots att man gör allt man ska (äta bra, träna) sen plötsligt efter 8 dagar kliver man på vågen och har tappat ett kilo och sen två dagar senare har man tappat två kilo till och sen två till. det är så ibland, det gäller bara att inte ge upp!
  – sen så fungerar självklart alla viktminsknings produkter bättre på överviktiga än på folk som redan väger som dem borde. om en tjej som är 1, 65 och väger 55 skulle ta lepigen så kommer hon ju inte att tappa 15 kilo på en månad, inte en chans! men iallafall fem kilo är mycket möjligt, särskilt om man lägger om kosten lite och tränar mer.

  allra sist har jag ett lite konstigt tips, men det fungerar för mig och många andra som jag har tipsat. Jag har ingen logisk förklaring till varför det skulle funka, men det för det. DRICK ett stort glas vatten innan du går och lägger dig, ca 0,5 liter.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 17. till Nicka

  ska man behöva höra predikan här också eller??. låt folk göra som de själva vill med sina kroppar! alla här är vi vuxna människor o vet nog vad vi håller på med.

  Köpte själv denna burk och känner verkligen effekt + minskade hungerkänslor, – 3kg på 3 veckor :))). har inte heller känt några biverkningar av tabletter, förutom mer energi om man nu kan kalla de för biverkning…hehehe

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 18. Sandra

  Jag har gått ner jättemycket, mendetta beror på att jag får så hemska biverkningar i form av ett groteskt illamående samt noll hungerskänslor, att jag inte får i mig någon mat. Jag lever på äppeljuice och i snitt max 2 smörgåsar om dagen. Är det någon annan som får liknande biverkningar?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 19. Samia

  Jag får inte ont i huvudet men de som får ont i huvudet tokbantar och drucker för lite vatten. Jag jättenöjd, har tappat 5 kilo på en månad.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 20. Anneli Y

  Kört 3 tabl om dagen i 2 veckor samt dragit ner rejält på kolhydraterna i kosten och jag har gått ner hittils 4 kilo…PÅ 2 VECKOR…heeelt otroligt!!
  Mn känner verkligen att de fungerar också…bästa jag provat!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 21. Maja G

  Du kan nog ta dem precis innan om du måste, ingenting kommer nog att hända men för att uppnå bästa möjliga resultat så skulle jag ta dem iallafall en halvtimme innan.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 22. Kapten (verifierad ägare)

  Ni som inte går ner i vikt av denna produkt, hur lyckas ni?
  Jag menar man är aldrig hungrig och sockersuget försvinner helt
  på en vecka har jag rasat i vikt..
  Tack!!!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 23. Ester L

  Det här är en jättebra kombination. Jag har bara tagit dem tillsammans i en månad men jag har tagit fatbooster länge och det fungerar verkligen…

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 24. Ella H

  Efter lite efterforskning och provning har jag kommit fram till detta, hoppas det hjälper er.

  Ont i magen, man kan få ont i magen om man är känslig mot svartpeppar eftersom det är en typ av svartpeppar extrakt i som gör att man verkligen förbränner fett snabbare. Det brukar gå över efter 1 vecka då man vant kroppen. Det är mycket sällsynt att man är känslig mot peppar.

  Att få halsbränna har jag inte hört någon få eller hört talas om hittar det ingenstans heller. Men det kan bero på att man inte sväljer kapslarna tillräckligt fort eller dricker för lite vatten. Kapslar kan vara irriterade och ge en psykisk reaktion därför ska de sväljas med mycket vatten enligt mig och så snabbt som möjligt för då märker man dem inte.

  Huvudverk får man om man går ner i vikt och inte dricker tillräckligt med vatten under dagen. Många människor får huvudverk ifall de inte dricker vatten och många som inte dricker kaffe kan få huvudvärk den första veckan då man inte är van vid koffein.

  Detta är min andra månad jag provar Lepigen och jag är mycket nöjd hela 7 kilo och snart är jag tonåring igen:)

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 25. Johanna Samuelsson

  Jag kombinerar fatbooser och lepigen och jag tar båda tabletterna samtidigt, tre gånger om dagen.

  Jag motionerar två till tre gånger i veckan(vilket jag gjorde innan jag böjade med lepigen) och då brukar jag ta ett spinning pass på gymmet eller så. det viktiga när man motionerar och vill tappa vikt är att man tränar i minst en timme och att man verkligen får upp flåset och behåller det i en hel timme. om man ger det två till tre timmar i veckan och en helt okej kost så kan man tappa väldigt mycket. det som jag har ändrat mest sen jag började med lepigen är att jag inte äter sötsaker och snabbmat längre.

  jag har tagit lepigen i drygt tre månader och jag har tappat 10kilo. första månaden var den jobbigaste, jag märkte nästan inget resultat första två veckorna men sen kändes det som att jag rasade i vikt. det viktigaste är att man inte ger upp och att man fullföljer genom att inte äta onyttigt och att motionera.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 26. Lee H

  känner mig så slimmad efter en månad med lepigen!! har mixat lite med fatbooster oxå!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 27. Alexi

  Jag är helt lamslagen… Jag har gått ner 32 kilo på 4 månader jag är en helt ny människa ska skicka in mina föra och efter bilder, jag är en helt ny människa. Kombinerade Lepigen X-Strong, F1 Fatburning booster, Lepigen Superstrong och Omega 3 som personerna tidigare skrivit och rekommenderat här i forumet och jag har rasat i vikt. Tack till Better Life och ett stort tack till Lena för dina fina tips hoppas ditt bröllop gick bra. Kramar Alexi

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 28. rebecka j

  helt otroligt att man verkligen kan gå ner så mycket av en helt naturlig produkt. jag är förvånad.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 29. Amanda H

  Det fukat men jag får så himla ont i huvudet av dom här tabletterna.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 30. K.C

  Ville bara säga att jag har ätit leigen x-strong och fatburning booster i sex dagar nu och har redan tappat 1.6 kg, är sjukt nöjd då jag har testat många olika bantnings-varianter och aldrig fått så bra resultat.
  Jag äter ganska bra mat, undviker fett i första hand, men absolut ingen strikt diet (det klarar jag ändå inte).
  Jag försöker röra på mig ca 2-3 timmar i veckan utöver vardagsmotion och tror att detta är nödvändigt!
  Jag tyckte att det var ganska dyrt, men absolut värt det för mig i alla fall eftersom det verkar funka.

  Lycka till om ni beslutar er för att testa.

  Mvh K.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 31. Sebastian Norén

  Den här produkten kan jag verkligen tipsa till alla er som behöver tappa några kilo.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 32. Annelie Nyberg

  Lepigen är så bra, Jag provade det för ett år sen och tappade tio kilo på två månader, har precis beställt två ny burkar. 😀

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 33. Amina E

  Är det inte farligt på något sätt? Jag har gått ner 7 kilo den här månaden, jag är jätte glad och det är ju det jag vill men är det inte lite onormalt?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 34. Matilda G

  tappade 16 kilo på tre månader.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 35. Olinda

  Har inte märkt av någon hjärtklappning, men jag får en himla kick av dem!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 36. Karem

  Nu har det gått lite mer än en månad sen jag provade viktpaket och det har sett ganska svajigt ut. Men resultatet är grymt. Jag gick upp 2 kilo den första veckan men detta var nog för att jag åt mer och tränade mycket. Jag började gå ner andra veckan och gick då ner 1 kilo, vecka 3 gick jag ner 3,5 kilo och vecka 4 gick jag ner 1,5 kilo. Jag gick totalt ner 5,5 kilo men jag förlorade säkert 8-10 kilo fett och mina mått ser helt annorlunda ut nu. Jag har fått tillbaks konturerna i ansiktet och har en mer maskulin kropp. Jag har en lång bit kvar (cirka 16 kilo) till slutmål men sommarn verkar ligga långt bort i år:) Om man tränar kondition eller styrka märker man en väldigt stor skillnad med och utan produkt, jag svettas som en gris när jag tar denna produkt och tränar. Man känner hur fettet flyger av.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 37. Ann Karlsson

  Jag gick ner 6,5 kilo på en månad med Lepigen X-Strong i kombination med Omega 3. Jag körde en månad med Lepigen utan att det hände något och deras kundsupport sa att rätt fetter var viktigt för att kunna gå ner i vikt. Så jag fick prova Omega 3 och sedan köpte jag det och körde med Lepigen X-Strong. Ändrade inte kosten eller motionen något. Nu har jag ytterligare 4 kilo att gå ner sen är jag perfekt igen:)

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 38. Angela B

  Jag kan tala om att jag aldrig har trott på viktminskningspiller, Jag blev tipsad om lepigen av min bästa vän och jag har hört så himla mycket så jag var bara tvungen att testa.

  Nu har jag tagit lepigen i fem månader och jag har gått från 97 kilo till 74 kilo, jag har verkligen inte tokbantat och ändå har jag lyckats tappa mer än 20 kilo!
  Jag är så nöjd och kommer att fortsätta ta lepigen, min målvikt är 60 kilo.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 39. Janne Gustavsson

  Jag har gått ner tio kilo.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 40. Helena Karinsdotter

  Fem stjärnor – KÖP!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 41. Anna

  Jag har gått ner extremt mycket i vikt sen jag började använda dom här från 93 kilo till 69 kilo på fem månader. ska köpa hem mer nu när det är extra billigt. första veckan så fick jag lite huvudvärk det var det enda som var lite dåligt.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 42. Elisabeth Johansson

  Har använd medlet i en vecka nu och har tappat 3kg, fast jag inte gjort någonting annat än legat – hade influensa samtidigt.Det blir intressant att veta vad som händer när jag ska börja träna på riktigt nästa veckan. Återkommer med mera info.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 43. Michaela (verifierad ägare)

  har nu använt lepigen x-strong i 4 veckor och tappat 16cm i midjan + 6kilo lättare.detta resulterade i en ny beställning som är på väg.har funkat kanon bra utan några bekymmer eller biverkningar på kroppen.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 44. Jossan

  Ja har hört så sjukt mycket om lepigen och hur mycket alla har gått ner av dom, nu har jag bestämt mig för att prova. vi får väl se om dem verkligen e så bra som alla säger!!

  /Jossan

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 45. Rille

  Vilka BOMBER!! Såg på någe skitblogg att det va bra tryck i det här o jag skulle ge D ett försök. 2 mån senare………. 9kg borta o SUPERDEFF!!!!!!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 46. Berggren

  Funkar super bra!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 47. Viktoria

  Jag har köpt Lepigen nu i 6 månader och är mycket nöjd. Förutom en acceptabel viktnedgång ger det mig extra energi. Tar en Lepigen morgon kväll och har efter det behållt min viktnedgång och dessutom har min migrän försvunnit.

  Gick ner 6 kilo på 3 månader och har sedan dess mått mycket bättre. Verkligen att rekomendera.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 48. Anna Bentsson

  Jag är ganska djärv och vågar testa många olika produkter har jag inte vågat mig på att testa starka viktminskningstabletter utan håller till naturliga produkter. Jag blev mindre hungrig och sötsuget minskar! De innehåller grönt te och ingredienserna är naturliga. Alltså är det inte farligt för kroppen att äta dessa, de ger bara en naturlig energi boost.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 49. Rebecca Eriksson (verifierad ägare)

  funkar jätte bra

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 50. Hanna Olsson

  Mot stor skepsis har jag provar Lepigen i 2 månader och köpt genom webbshopen månadsvis och jag märker resultat på 7,5 kilo totalt. Nu har jag 2 kilo till sen är jag i toppform. Köp idag du kommer märka skillnaden direkt.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logga in

Continue as a Guest