Fri frakt över 600 SEK
Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Lepigen ® Superstrong

(56 kundrecensioner)

499.00 kr

Prova en av Sveriges mest populära produkter med över 300 000 kunder. Tillverkad i Sverige för maximal kvalitet och trygghet. Ett svenskt bantningspiller helt enkelt!

20% rabatt om du köper 2 eller fler Lepigen ® Superstrong vid samma tillfälle!

EAN: N/A Artikelnr: 110002 Kategori:

Beskrivning

Lepigen Superstrong
Lepigen Superstrong är tillverkad i Sverige för att uppnå högsta möjliga trygghet och kvalitet. Den innehåller rent synefrin, eller synephrine som det heter på engelska, där innehåll och effekt haft högsta prioritet. Produkten har under en lång tid varit ett av Sveriges populära bantningspiller med över 300 000 kunder. Kan vara intressant såväl för dig som tränar lågintensivt som för dig som styrketränar.

Godkänd av WADA
Synefrin, synephrine, är väldigt populärt bland tävlande idrottsmän och kvinnor och är en av få så kallade stimulanter som är godkända av WADA och därmed tillåtna för tävlande atleter att använda.

Synefrin eller Synephrine och fettförbränning
Synefrin, eller Synephrine på engelska, används vanligen i kosttillskott som marknadsförs inom viktminskning, fettförbränning och bantningspiller. Naturligt finns synefrin i Citrus aurantium, även kallat pomeransskal, som är skalet på omogen frukt. Ur detta skal utvinns alltså synefrin. Synefrin räknas till stimulantia då det anses påverka vårt centrala nervsystem.

Dess egenskaper liknas ofta med vårt kroppsegna andrenalin. Andrenalin brukar utsöndras i kroppen när vi exempelvis blir stressade eller tränar hårt. Dess nytta kan dateras till urminnes tider då hotfulla situationer och stress innebar kamp eller flykt för överlevnad. Tillståndet gör oss alerta och pigga, samt minskar aptiten och ökar vår kroppstemperatur. Allt för att vi bättre ska kunna fokusera på att lösa uppgiften eller situationen vi hamnat i. Dessa egenskaper är självklart positiva när det kommer till fettförbränning och viktminskning. Högre kroppstemperatur medför oftast en ökad energiförbrukning till värme och minskade hungerkänslor gör exempelvis dieter uthärdliga.

Synefrin anses inte ha en lika direktstimulerande effekt som exempelvis koffein, fastän många upplever en uppiggande känsla efter att ha provat ämnet. Färdiga kosttillskott innehåller idag inte dessa två ämnen tillsammans och således innehåller inte Lepigen Superstrong koffein.

I en studie* deltog 12 friska unga män. De delades in i 3 grupper och skulle genomföra 10 repetitioner av övningen benböj i 6 så kallade set, dvs 10 repetitioner x 6, med 80 % av maxkapaciteten och 2 minuters vila emellan de sk seten. Den ena gruppen fick 100 mg synefrin före passet, den andra guppen fick 100 mg synefrin plus 100 mg koffein och den tredje gruppen fick placebo dvs verkningslös tablett. Grupperna fick testa varje preparat i tre dagar, med en veckas mellanrum mellan de olika preparaten med syftet att de inte skulle påverka varandra. Man mätte därpå styrka och hastighet på övningen, utsöndrad mjölksyra samt upplevd nivå av ansträngning. Resultatet visade märkbart högre volymbelastning, samt en högre medelhastighet vid användning av synefrin och synefrin i kombination med koffein i jämförelse med gruppen som fick placebo. Inga biverkningar av preparaten rapporterades heller. Slutsatsen som gjordes var att ett tillskott med synefrin kunde gynna dem som styrketränar.

*Referens: The effects of supplementation with P-Synephrine alone and in combination with caffeine on resistance exercise performance. Ratamess NA, Bush JA, Kang J, Kraemer WJ , Stohs SJ, Nocera VG , Leise MD , Diamond KB, Faigenbaum AD. 17/9 2015.

Dosering:
Tag 1 tablett med ett glas vatten på morgonen på fastande mage och gå sedan den där planerade morgonpromenaden eller träningspasset! Max 1 tablett per dag.

Allergiinformation:
Tillverkas i lokaler där ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.

Bäst före utgången av: Se stämpel

VIKTIGT! Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten bör förvaras oåtkomlig för små barn. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Tänk alltid på vikten av mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Denna produkt innehåller synefrin, synephrine, och ska ej intas in kombination med koffein då detta kan påverka blodtrycket. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.  

Ytterligare information

Vikt 67 g
Synerfrin

Innehåll per dagsdos 1 tablett 40 mg

Hjälpmedel

Isomalt, Vegetabiliskt Magnesiumstearat

Förpackning

90 tabletter

Leveranstid

2-5 dagar

Share your thoughts!

4.06 out of 5 stars

56 reviews

Let us know what you think...

5 reviews with a 1-star rating

 1. Madeléne L (verifierad ägare)

  Efter några dagar har jag ökat från en tablett till fem och känner mig… besviken! Mina förväntningar var höga efter att ha läst alla positiva recensioner och den enda effekt jag känt är på sin höjd lite snurrighet i huvudet 🙂 Lika hungrig och sugen, oförändrat flås och lika trött som tidigare. Ger det ett par dagar till, dyker det inte upp en positiv recension från mig hände ingenting 🙂

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. Marre (verifierad ägare)

  Funka inte på mig för fem öre!!!
  Trodde iaf att man skull få sig en liten energikick,men ICKE!!! Åt till sist 6 tabletter om dan och kände inte av dom på minsta vis,viktnedgången lös med sin frånvaro!!! Och då gick (går) jag 2 promenader om dan,ca 40 min vardera. Så de där tio kilona dom lockar med i reklamen…pft!

  (ett till minus är att mina tidigare omdömen INTE blivit publicerade så att alla kan se( såvitt jag ser) så få se denna gång då…)

  Ett plus dock va den snabba leveransen!

  Nä,detta var INGET som funka för MIG!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 3. Marre (verifierad ägare)

  Inne på andra veckan och jag känner absolut ingenting! fortfarande hungrig och ingen kick överhuvudtaget,lite piggare borde man väl känna sig?? Är uppe i 4 tabletter dag men tänker nu öka till 6,händer det inget då. – ja då vet jag inte vad jag ska tro?! Och vågen har inte rört sig ett gram….

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 4. cathrine

  Fungerade inte alls på mig, vet inte om det berodde på att jag inte har så många kilon jag vill tappa. Kanske passar en som har lite mer att ta ifrån!?
  Jag kombinerade med F1. Men jag klarade mig ifrån huvudvärk och övriga biverkningar.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 5. Weronica

  1 vecka har nu gått & ja har ej tappat så mycke…. 🙁 Så from idag ökar ja till 4 tabletter om dan & hoppas på att de ska hjälpa 🙂

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Logga in

Continue as a Guest